PuuhaTarhan “TiistaiTallenne” on lukijoillemme varattu Bonusjulkaisu; viikottain julkaistava kuva-, video- ja/tai äänitallenne, jota pääsee katsomaan tilaamalla sen omaan sähköpostiinsa.

Muista: et sitoudu mihinkään!
Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi,
syytä sinun ei tarvitse ilmoittaa.

TiistaiTallenteet ovat puutarhaohjelmia, joissa käsitellään kulloinkin ajankohtaisia aiheita, ja haastatellaan monia puutarha-alan ammattilaisia sekä mielenkiintoisia harrastajia. Tallenteissa voidaan myös käsitellä tilaajilta tulleita kysymyksiä ja kommentteja, järjestää kilpailuja, tai esittää pieniä puutarhahaasteita. Joskus pääsemme ohjelmassa puutarha-alan messuille, tutustumaan erilaisiin puutarhureita kiinnostaviin retkikohteisiin, tai saamme “kädestä pitäen” opetusta katsojien toivomissa aiheissa.

Vuonna 2020 TiistaiTallenteita julkaistaan tammikuun lopussa olevien PuuhaTarha -blogin avajaisten kunniaksi myös koko helmikuun ajan. Tilaajat saavat siis tänä vuonna peräti 35 lyhyttä puutarhaohjelmaa katsottavakseen, sillä kasvukauden ulkopuolellakin (syys-helmikuu) tallenteita julkaistaan vielä kerran kuussa!

Ohjelmasta peritään kannatusmaksuna

24 €/kalenterivuosi,

eli vaivaiset 70 senttiä/jakso.

TiistaiTallenteita julkaistaan kasvukauden aikana (maalis-elokuu) viikottain PuuhaTarhan oman YouTube-kanavan kautta. Kun liityt tilaajiin, YouTube lähettää sinulle joka tiistai yksityisen linkkisi sen viikon tallenteeseen. Huomaa, että linkki lähetetään vain niille jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella PuuhaTarhan postituslistalle! Millään muulla tavoin ohjelmia ei pääse katsomaan.

Ohjelmasta peritään kannatusmaksuna 24 €/kalenterivuosi (= 70 senttiä/jakso). Maksu laskutetaan kerran kalenterivuodessa etukäteen, sähköpostiin lähetettävällä laskulla. Voit milloin tahansa peruuttaa tilauksesi PuuhaTarha-blogin yhteydenottolomaketta käyttäen!

(Suojaamme kuitenkin tilaajiamme tahallisilta kiusanteoilta: saadessamme ilmoituksen tilausperuutuksesta, varmistamme että viesti on todella tullut kyseiseltä henkilöltä, lähettämällä hänen s-postiinsa ilmoituksen peruutuspyynnöstä. Jos kaikki on kunnossa ja s-postin haltija ilmoittaa peruutuspyynnön tulleen häneltä, TiistaiTallenteen toimitus hänen osoitteeseensa lopetetaan.)

Tervetuloa iloiseen joukkoomme;

tavataan kanavalla !

Tilaa TiistaiTallenne tästä:

Seuraa PuuhaTarhan uutisia somessa