Suomen Pionistit ry.

Suomen Pionistien kotisivuilta löytyy jokaisen pioneita rakastavan puutarhurin kaipaamia tietoja ja inspiraatiota: Juurakon istutuksen ja siemenkasvatuksen ohjeita, kuvilla ja ominaisuuksilla varustettu eri pionilajien hakemisto, siemen- ja juurivälitystä, tapahtumakalenteri, vinkkejä ja linkkejä kirjoihin, sivustoihin, pionikasvattajien myymälöihin, jne… Jäsenyyden vuosimaksu on vain 20 €, mikä on hädin tuskin yhden kaupasta ostetun pionin hinta, ja kuitenkin jäsenten on esimerkiksi mahdollista ostaa pioninsiemeniä max. 6 pussia/vuosi hintaan 2 €/pussi! (Yksi pussi sisältää 5-20 siementä, lajin arvosta riippuen.) Suosittelen lämpimästi liittymistä, mikäli pionit saavat sinunkin sydämesi sykkimään innosta ja ihastuksesta!

This image has an empty alt attribute; its file name is pionlogo_finsk.png

Suomen Pionistit ry on aatteellinen, voittoa tavoittelematon ry. Olemme Ruotsin Pioniseuran Suomen osasto ja olemme huolehtineet suomalaisten jäsenten eduista ja tiedon saannista vuodesta 2013. Yhdessä olemme yksi maailman suurimpia pioniseuroja. Yli 600 jäsenemme myötä meillä on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa esimerkiksi lajikevalikoimiin, juurakoiden laatuun, kasvattajiin, asiantuntijoiden saatavuuteen ja jälleenmyyjiin. Laatu, tieto ja taito ovat tunnussanojamme. 

Haluamme inspiroida sinua innostumaan pioneista ja rakentamaan puutarhastasi iloisen voimanlähteen. Haluamme luoda mahdollisuudet leppoisalle ja viihtyisälle yhdistyselämälle sosiaalisen median, tapaamisten, vierailujen ja luentojen avulla. Kanssamme pysyt ajan tasalla pionilajikkeiden uusimmista tuulahduksista.” 

Seuraa PuuhaTarhan uutisia somessa

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *