Reseptit: kirjailija Mirja Mihalic
Täytetyt nokkosohukaiset

5 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
3 munaa
1 tl suolaa
TÄYTE:
3 dl kiehautettua nokkosta murskattuna
2 rkl öljyä
2 rkl raejuustoa
1 muna
2 dl juustoraastetta
muskottipähkinää
päälle juustoraastetta
Paista ohukaiset isolla paistinpannulla. Hienonna nokkoset ja hauduta hetki öljyssä. Lisää joukkoon raejuusto, muna, juustoraaste ja mausteet. Laita ohukaisille täyte ja kääri rullalle. Laita rullat uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Perunasalaatti

10 dl keitettyjä perunakuutioita
1 tl yrttisuolaa
2 dl silputtuja suolaheinän lehtiä
2 dl silputtuja poimulehtiä
1 dl hienonnettua ruohosipulia
KASTIKE:
2 dl kermaviiliä
1 rkl omenaviinietikkaa
ripaus sokeria
Vihreä kirjolohikeitto

1 sipuli varsineen
1 kesäkurpitsa
purjo
1 l kalalientä
300-400 g kirjolohifileetä
noin 5 dl nokkosia
2 valkosipulinkynttä
tilliä
2 rlk öljyä
Silppua sipuli, suikaloi kesäkurpitsa ja purjo. Hauduta niitä öljyssä jonkin aikaa. Lisää joukkoon kalaliemi. Leikkaa kalafilee paloiksi ja huuhdellut nokkosenlehdet silpuksi ja lisää keittoon. Hauduta kypsäksi ja mausta tillisilpulla.
Lisätietoja villivihanneksista ja yrteistä

I visit every day some web sites and blogs to read posts, however this blog presents feature based content. Pansie Papageno Eadwina
You produce quality content, I appreciate you
I like a very useful article, I like our page and follow it