Putiikki avoinna

Nyt se on siis totta!

Tänään perjantaina, 15.5.2020 klo 12:00 avautuu ensimmäistä kertaa PuuhaTarhan blogin lukijoille ja TiistaiTallenne -ohjelmien katsojille mahdollisuus itse saapua PuuhaTarhalle Porissa.

Varoituksen sana kuitenkin lienee paikallaan: tämä on ihan tavallinen suomalainen puutarha. Ihan tavallisen suomalaisen perheen asuttama. Ihan tavallisella suomalaisella omakotialueella. Emme ole hysteerisinä hyörineet paikkoja tiptop-kuntoon Putiikin avajaisia varten, emmekä satsanneet kuohuviiniin tai pikkupurtaviin. (Mutta super-jätti-bauta-hortensia-amppelit kyllä kävimme ostamassa Puutarhakeskus Syrjälältä, Ulasoorista!!!)

Sen sijaan teemme samaa, kuin aina muulloinkin: otamme lämpimällä hymyllä vastaan kaikki vieraat, istutamme heidät ulkokuistillemme tai puutarhatuoleille, ja pyydämme nauttimaan linnunlaulusta ja auringon lämmöstä samalla kun itse käymme laittamassa kahvinkeittimen porisemaan!

PuuhaTarhaan tulo tuntuu samalta, kuin silloin ennen vanhaan tuntui mummolaan meno: asioita puuhastellaan eteenpäin ilman kiirettä ja myhäillen. Juuri sellaisena PuuhaTarha on aivan ihana paikka levätä maailman kohinalta!

Kalkkimaalaus

Tämän upeaakin upeamman työn mm. Frenchicin kalkkimaaleilla on toteuttanut englantilainen @Karen Jeeves
Maalit ovat tässä tapauksessa Al Fresco -sarjan ’Black Jack’ ja ’Dusky Blush’.

Ja jos saavut Putiikille aikeenasi tutustua sen ensimmäisiin myyntiartikkeleihin, Frenchic Paint® -kalkkimaaleihin/ pensseleihin/ vahoihin/ sapluunoihin ja muihin ihaniin tuotteisiin, saat todennäköisesti istahtaa kuistille, ottaa pensselin kauniiseen käteen ja ryhtyä sutimaan… Pääset heti kokeilemaan käytännössä miten ihanan pehmeästi tuo maali levittyy, ymmärtämään miten pitkälle pötkitään pienelläkin maalimäärällä, ja näkemään miltä tismalleen näyttää luonnossa se värisävy, josta olet kiinnostunut!

Koronapandemia sanelee toki askeleittemme määrän ja suunnan vielä jonkin aikaa, mutta jos Suomen valtiovalta katsoo hyväksi sallia pienten ryhmien kokoontumisia lähikuukausien aikana, tullaan PuuhaTarhassa järjestämään kalkkimaalauskoulutuksia, joissa muutama osallistuja kerrallaan pääsee opettelemaan esim. Frenchic-kalkkimaalauksen perusasioita, tai krakelointia, tai decoupage-tekniikkaa, tai vanhan tuolin kunnostamista, tai kankaisen lampunvarjostimen maalaamista, tai… mitä? Onko jotain mitä sinä kaipaisit?

Olemme avoimia ihmisten toiveille, joten mieti hetki, mitä juuri sinä haluaisit tehdä kalkkimaaleilla, ja kerro sitten ajatuksistasi alla olevassa kommenttikentässä.

Lokakuussa 2020 PuuhaTarhan Putiikki muutti kotikuistiltamme ”verstasmyymälään”, Porin rautatieaseman tuntumaan, osoitteessa
Rautatienpuistokatu 12 A.

TERVETULOA OSTOKSILLE+KAFFEELLE!
Avoinna: MA, KE ja PE 12-18
Tai soita: 050 – 541 6919/Mari

Seuraa PuuhaTarhan uutisia somessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *