Miten aloittaa puutarhasuunnitelman teko?

Kuulostaako tämä tutulta:
”Mikä on puutarhasuunnitelma? Kuka niitä tekee?
Paljonko suunnitelman teettäminen ammattilaisella maksaa?”

Tai onko mielessäsi käynyt ajatus:
”Voisinko säästää, ja tehdä sen itse?”

Miten puutarhasuunnitelma aloitetaan?

Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon?

Mistä saat tarvittavia tietoja?

Tuntuuko koko homma sinusta huolestuttavan vaikealta?

Haluaisitko laatia omalle puutarhallesi/pihallesi oman puutarhasuunnitelman, mutta et kerta kaikkiaan tiedä mistä aloittaa? Minulla on sinulle ilouutisia: Oman puutarhasuunnitelman laatimisen aloittaminen on helppoa, nopeaa ja sinäkin kykenet siihen – aivan varmasti! Itse asiassa se on niin helppoa ja vaivatonta, että olet aloittanut sen jo.

Puutarhasuunnitelma on suunnitelma. Ja minkä tahansa suunnitelman teko on jo alkanut sillä hetkellä, kun sen tarve tai halu on tiedostettu. Muodostuessaan tietoiseksi sen (tarpeen/halun) toteuttamiseeen keskittynyt pohdinta alkaa aivoissamme automaattisesti!

Jos nyt siis lähdemme liikkeelle siitä tosiasiasta, että olet jo aloittanut puutarhasuunnitelman laatimisen, voimme todeta: vaihe yksi = toteutettu!

Seuraavaksi astumme vaiheeseen kaksi: Pitää päättää mikä on tulevan puutarhasuunnitelmasi kohde. ”Method Mariston” ( 😉 ) mukaan mahdollisia kohteita on olemassa vain kolme. Haluatko tietää mitkä ne ovat? Pysy linjoilla; Mari julkaisee kevään kuluessa nk. e-kirjan aiheesta puutarhasuunnitelman teko. Takuuvarman helppolukuista tekstiä, ja inspiroivaa ajatusnystyröiden käyttöä!

Julkaisusta tulevat kuulemaan ensimmäisenä PuuhaTarha -blogin omaan Facebook-ryhmään liittyneet ystävät, sekä TiistaiTallenteen tilanneet lukijat. Liity siis yhteisöömme, ja tule jakamaan omiakin ajatuksiasi aiheesta puutarhasuunnittelu!

Tästä linkistä pääset seuraamaan Facebook-ryhmäämme.

Ja täältä voit ilmaiseksi tilata sähköpostiisi TiistaiTallenteet.

Seuraa PuuhaTarhan uutisia somessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *